GRATIS FRAGT OVER 299,- 

Dog coat LEAF Brown – Vinterjakke

439,00 kr.

Efterårsdage er en tid med store ændringer i vejret og udendørstemperaturerne. Under gåture på køligere og blæsende dage kan hunde opleve termisk ubehag. Løsningen på problemet er  en hyggelige og stilfuld LEAF frakke i moderigtige brune nuancer.

Udskæringen af LEAF hundejakke, tilpasset hundens form, garanterer komforten ved påføring og bevægelse for hunden, uanset intensiteten af udendørslege. Vinterjakken fastgøres med to velcrolukninger – den ene løber under hundens mave og den anden rundt om brystkassen. Dette giver dig mulighed for at justere og fastgøre vinterjakken efter din hunds præferencer. Hundejakken er foret med et materiale med en struktur, der er venlig for hundens krop, så selv under intense gåture forstyrrer tøjet ikke hunden og giver den ikke ubehag.

 

Du kan være sikker på, at din firbenede ven iført en LEAF hundevinterjakke ikke kun vil glæde forbipasserende med sit stilfulde udseende, men frem for alt vil være ordentligt beskyttet mod kulde og vind.

 

Vinterjakken kan vaskes i hånden eller i vaskemaskine på skånsom program ved en temperatur på op til 30°C. Vinterjakken skal være helt tør inden man tager den i brug igen. Tåler ikke tørretumbler, kemisk rens eller brug af blegemidler.

 

 

 

 

XSmall: Hals: 24 – 28 cm / Bryst: 33 – 37 cm.

Small: Hals: 28 – 32 cm / Bryst: 38 – 43 cm.

Medium: Hals: 32 – 36 cm / Bryst: 44 –48 cm.

Large: Hals: 35 – 43 cm / Bryst: 49 – 56 cm.

 

 

-
+

Fri fragt ved køb over 299,- DKK

Hurtig levering 1-3 dage. 

da_DKDanish