GRATIS FRAGT OVER 299,- 

Dog cushion bed CLASSIC grey – Hundepude

629,00 kr.1.089,00 kr.

Hundepuden CLASSIC fra Bowl & Bone er en virkelig behagelig pude for enhver hunds drøm! Dit kæledyr vil på sådanne en hundepude regenerere sin styrke efter en begivenhedsrig dag. Den velkendte lugt af sin pude vil give den en følelse af sikkerhed, og du vil blive glad for at se din firbenede ven hvile under behagelige forhold.

Bowl & Bone er førende producent af premium hundetilbehør, de ved godt, at de materialer, der bruges til at skabe hundesenge, skal opfylde flere betingelser på samme tid. De skal være væsentligt slidstærke og samtidig bløde og nemme at holde rene. Til CLASSIC hundepude er der brugt materialer, der har alle disse egenskaber. Derfor kan du være sikker på, at dit kæledyr vil hvile under rigtig behagelige forhold. Ydermaterialet af CLASSIC-puden er yderst behageligt at røre ved, og indersiden er lavet af certificeret, kunstig dun. Takket være det er hundepuden meget fleksibel og tilpasser sig perfekt til hundens former.

 

Materialet der bruges til CLASSIC hundepuden, er ekstremt slidstærkt og gør det nemt at fjerne snavs under vask. Takket være lynlåsen kan du tage betrækket af og vaske det separat, eller med fyldet, enten i hånden, eller i vaskemaskine, ved en temperatur under 30 °C. Hundensengen må ikke behandles med blegemiddel eller renses. Efter hver vask skal hundesengen tørres grundigt – helst foldet ud i en flad stilling.

 

 

Small – L 70 x B 50 x H 10 cm

Medium – L 80 x B 60 x H 10 cm

Large – L 95 x B 70 x H 10 cm

 

 

-
+

Fri fragt ved køb over 299,- DKK

Hurtig levering 1-3 dage. 

da_DKDanish