GRATIS FRAGT OVER 299,- 

Dog bed LOFT graphite – Hundeseng

899,00 kr.1.199,00 kr.

En hundeseng er et fantastisk sted for din hund at hvile og komme sig efter en hel dags aktivitet. At have en blød, behagelig hundeseng lavet af materialer af høj kvalitet garanterer en god nats søvn for din elskede ledsager.

LOFT hundeseng er kendetegnet ved sin tidløse stil. Dens mørkegrå ydre passer perfekt ind i farveskemaet i ethvert hjem – moderne eller klassisk. Med sit elegante design vil LOFT hundesengen være en moderigtig tilføjelse til din hunds yndlingsværelse.

Desuden er LOFT hundenseng meget modstandsdygtige over for alle former for slid, selv når den bruges intensivt og i længere tid. Hunde, der kæmper med allergi, kan også med stor fordel bruge en LOFT hundeseng, da fyldet har hypoallergene egenskaber.

Materialet, der bruges til LOFT hundeseng, er ekstremt slidstærkt og gør det nemt at fjerne snavs under vask. Takket være lynlåsen kan du tage betrækket af og vaske det separat, eller med fyldet, enten i hånden, eller i vaskemaskine, ved en temperatur under 30 °C. Hundensengen må ikke behandles med blegemiddel eller renses. Efter hver vask skal hundesengen tørres grundigt – helst foldet ud i en flad stilling.

 

 

 

Small – L 60 x B 50 x H 16 cm

Medium – L 75 x B 60 x H 21 cm

 

 

-
+

Fri fragt ved køb over 299,- DKK

Hurtig levering 1-3 dage. 

da_DKDanish