GRATIS FRAGT OVER 299,- 

Dog raincoat STORM Yellow – Regnjakke

399,00 kr.

Når vejret bliver mere og mere lunefuldt, er det ofte en udfordring at opmuntre hunden til at gå en tur – faldende regn, sne eller blæsende vind er ikke allierede med firbenede.

STORM regnjakke til hunde kombinerer funktionalitet og smart design over gennemsnittet. Regnjakken fastgøres med to velcrolukninger – den ene løber under hundens mave og den anden under hovedet. Dette giver dig mulighed for at justere og fastgøre regnfrakken efter din hunds præferencer. Bemærkelsesværdig er også den indsyede hætte, som perfekt beskytter hundens hoved. Det er især vigtigt for hunde, der er følsomme over for vind, som ofte får øre infektioner efter at have gået i blæsende og regnfuld vejr. STORM hunde regnfrakken er udelukkende lavet af vandtæt materiale, og det inderste lag er lavet af  bomuldsfoer, der er behageligt at røre ved og samtidigt perfekt beskytter hundens krop mod varmetab. Takket være åbning på ryggen,  kan man hurtigt og nemt fast gøre linen uden at skulle tage regnjakken af.

 

STORM hunde regnfrakken vil opmuntre dit kæledyr til at være aktiv udendørs, uanset vejret!

 

Regnjakken kan vaskes i hånden eller i vaskemaskine på skånsom program ved en temperatur på op til 30°C. Regnfrakken skal være helt tør inden man tager den i brug igen. Tåler ikke tørretumbler, kemisk rens eller brug af blegemidler.

 

 

 

 

XSmall: Hals: 24 – 28 cm / Bryst: 33 – 37 cm.

Small: Hals: 28 – 32 cm / Bryst: 38 – 43 cm.

Medium: Hals: 32 – 36 cm / Bryst: 44 –48 cm.

Large: Hals: 35 – 43 cm / Bryst: 49 – 56 cm.

 

 

-
+

Fri fragt ved køb over 299,- DKK

Hurtig levering 1-3 dage. 

da_DKDanish